My Favorite Elixir

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å ha denne "rene" følelsen inni meg. En annen ting jeg elsker, er te (Once a tea-lover, always a tea-lover...) Denne MÅ dere prøve :-) Nå sitter jeg godt plassert under flere ullpledd med en to verkende hender, mine fridager går nemlig til oppussing av rom. Håper alle har en fin helg!


Hot water, ginger, lemon & black honey

 

#hotdrink #winter #drikke #elixir #helse #health #sunn #sitron #healthy #tea #ginger #lemon #honey #te #ladiez

Destinations That Will Make You Want to Hop on a Plane

Bilder hentet fra Tumblr

 

Nyt søndagen!

 

Les også: "11 Ways to De-Stress Your Day", "How to: Karriereplan for 2016", "10 Inspiring Quotes for The New Year to Come"

#travel #reise #inspirasjon #sommer #syden #varme #sol #vacation #ferie #fri #drømme #drømmereiser #hvitestrender #tumblr

11 Ways to De-Stress Your Day

Godt nyttår kjære bloggleser,

Mange av oss vet nok å kjenne på følelsen av å alltid ha noe å gjøre. Å være stresset har plutselig blitt til noe man ser på som en boost gjennom dagen. Dette er mine 11 beste tips for å klare å holde roen i den vanligvis hektiske hverdagen. Enten du går på skole, jobber og/eller har mye å tenke på; 11 ways to de-stress your day - Here we go! 

 

 

1. Develop a morning routine

Morgenstund har faktisk gull i munn. Å starte dagen rolig vil for mange gjøre underverker for kropp og sjel. Farvel til morgener med dårlig tid - Velkommen skal du være, frokost!

Det sies at 10 minutter med meditasjon om dagen vil klarne mange tanker og gjøre deg klar for dagen - Kanskje dette er noe for deg? "Jeg har dessverre ikke de 10 minuttene", hører jeg de fleste si. Svaret mitt er det samme som det alltid er; Da legger du deg 10 min. tidligere, og står opp 10 min. tidligere. Enklere regnestykke finnes ikke! Jeg har selv har lagt inn God Morgen Norge sammen med morgenkaffen, og det gjør virkelig noe med meg. Finn noe som vil gi DEG en god start på dagen :-)

2. Make a to-do-list

Vi går alle rundt med de svake må-gjøre listene i hodene våre dag inn og dag ut. Dette får meg kun til å føle at det hele tiden er noe jeg har glemt - Noen som er med meg? Et av mine beste tips for å motvirke dette er å skrive ned dagens må-gjøre mål. Dette liker jeg å gjøre før jeg har tatt siste slurk av morgenkaffen. Å skaffe seg en notatbok er ingen dårlig idé! Å endelig få et skriftlig bevis på at du har fått gjort alt du skal...Vel, det gjør noe med selvfølelsen!

3. Find a series you like

Min all-time favoritt er Frustrerte Fruer. Har sett de fleste episodene flere ganger, men for meg gjør det ingen ting. Det viktigste er at du finner en serie du liker, og som får deg til å koble av.

 

4. Make good music playlists

Spotify Premium er en hverdagshelt. Enkelt og greit. Det er så utrolig deilig å ha muligheten til å koble av når som helst, hvor som helst. Jeg liker å oppdatere spillelistene mine på søndager, da kan jeg være i min egen lille boble resten av uka!

 

5. Make a distraction free zone, step away from the screen

Det er utrolig viktig å legge mobil og andre teknologiske gjenstander helt bort i blant. Det kan være vanskelig når meldinger tikker inn, men slå av push-varsler og logg av Snapchat for i det minste 30 min. Les i en god bok, og se hva det gjør med deg :-)

 

6. Work effectively and protect your off-hours

For meg hjelper det helt klart å ha noe å se frem til, da vil jeg få arbeidet unna med en gang! Jeg kan ikke få sagt det nok; Tid til å gjøre ting du synes er gøy er nødvendig. Helt seriøst. Har du et badekar? Isåfall; Tenn noen duftlys, og tapp i varmt vann. En lang, varm dusj er også perfekt (Flere enn meg som føler problemene blir "Skylt litt bort" for en liten stund? He-he.) Legg deg blant puter og pledd med månedens Elle. Å invitere noen venner på besøk er både en god anledning til å være sosial og catche opp (Og en god grunn til å ta fram god mat!)7. Do something purely for fun

Mye av det samme som forrige punkt. Du får så mye igjen for det; Mer energi, bedre humør. Det trenger ikke være noe stort. Å sette på Sex & The City med en stor kopp te og litt snacks skader ingen, eller hva jenter? ;-)

 

9. Breathe deeply

Det er klinisk bevist at puste-øvelser hjelper mot stress. Prøv det - Det gjør virkelig et eller annet med deg. Jeg kan innrømme at jeg ofte må ta meg selv litt i nakken når det kommer til dette punktet, det er nemlig veldig lett å glemme at pusten teller så mye som den faktisk gjør.

 

10. Visualize / Daydreaming

Min absolutt favoritt måte å de-stresse gjennom dagen. Veldig ofte føler jeg på det at jeg vil bort, typ hoppe på neste fly. Dessverre gjør både økonomi, skole og jobb dette umulig. Å drømme seg til Maldivene derimot, er heldigvis graaatiiiis. Ah, godt vi har denne muligheten, jeg vet ikke hva jeg hadde gjort foruten!

 

11. Craft, DIY (Do it yourself)

Liker du å være kreativ? Da er et godt tips for å koble av å være kreativ. Du kan lage hva som helst. Samle familien, venner, eller sett på musikk og ha ditt eget lille verksted rundt kjøkkenbordet. Jeg kommer til å legge ut noen DIY etterhvert, men du kan også søke på "diy" på weheartit, pinterest og/eller google. Masse god inspirasjon til ting du kan lage! 

 

Jeg håper innlegget var til hjelp for mange av dere :-) Vi er alle forskjellige, derfor er det viktig at du selv finner noe som hjelper deg å holde roen gjennom travle dager.

Les også: "How to: Karriereplan for 2016", "10 Inspiring Quotes for The New Year to Come"

 

#ways #to #de #stress #your #day #easy #steps #bli #mindre #stresset #hold #roen #ro #2016 #hektisk #hverdag #jobb #skole #barn #familie #mødre #todolist #nystart"Common sense is so rare these days it should be considered a super power."

Velkommen! Målet og tanken bak Ladiez er å kunne gi lesere i alle aldre inspirasjon, selv i de mest hektiske hverdager, samt tips & triks til det meste. Takk for at du titter innom, og del gjerne innlegg du liker videre med familie og venner!

_____________________________

arkiv

 • Januar 2016
 • Desember 2015

 • kategorier

 • Hverdag
 • Inspirasjon
 • Karriere
 • Mat & drikke
 • Tips

 • lenker

 • Tumblr
 • VOGUE

 • design

 • Carolinemaria.no

 • hits